Platform

RIDDERKERK lééft! – Platform van en voor Ridderkerkers
Het is de combinatie van magazines, nieuwe media en evenementen die Ridderkerk Lééft! uniek maakt. Het biedt u uitstekende mogelijkheden om in direct contact te treden met uw doelgroep. Ridderkerk Lééft! informeert de lezers over ons mooie woon- en leefgebied. De artikelen, reportages en columns gaan over leven, wonen, recreëren, winkelen, uitgaan, cultuur, activiteiten en evenementen. Kortom; Ridderkerk lééft! is een ‘ontmoetingsplek’ voor de inwoners van Ridderkerk.

grrl09

MAGAZINE
Het magazine is stijlvol en trendy uitgevoerd en biedt mooie achtergrondverhalen, rubrieken, columns en reportages. Met grote beelden en korte krachtige teksten ontstaat er een persoonlijk magazine. Door de aansprekende en aantrekkelijke vormgeving en inhoud richt Ridderkerk Lééft! zich op alle inwoners van Ridderkerk. Ridderkerk Lééft! is een mooie nieuwe formule die aanspreekt.

ONLINE
Ridderkerk Lééft! heeft een gelijknamige website en maakt gebruik van social media.

Wij brengen 24/7 nieuws en niet te missen ontwikkelingen en gebeurtenissen in de gemeente, waarop u kunt reageren.

Binnenkort kunt u gebruik maken van onze servicepagina’s en vindt u op deze website een plaza terug voor zowel ondernemers, winkeliers als voor particulieren. Met een eigen inlogcode/functie kunt u zelf uw aanbieding op de website plaatsen. Hiervoor zijn speciale abonnementen beschikbaar. Vraag ernaar bij onze sales-afdeling (kees@hjmediaproducties.nl).    

Tevens maken wij gebruik van social media (Facebook: ridderkerkleeft, Twitter: @RidderkerkLeeft, Instagram: ridderkerk_leeft) waarop de artikelen terug te lezen zijn, maar waarbij wij onze lezers en relaties ook attenderen op de artikelen, activiteiten en evenementen die gaan komen.

EVENTS
Of dit nog niet genoeg is gaat HJ Media Producties met Ridderkerk Lééft! en de Business to Businessbladen Drechtsteden BUSINESS en Rijnmond BUSINESS jaarlijks een event organiseren in de gemeente.

Het event zal in het teken staan van MVO, Onderwijs en Arbeidsmarkt en zal verder uitgebreide mogelijkheid bieden om te netwerken.