Feest in de Fakkel met Charly Luske & Erica Yong

0
187

Aanstaande zaterdag 17 juni is het zover! De muzikanten van Muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer die precies op 15 juni hun 125 jarig bestaan vieren met een gezellige receptie zijn er klaar voor; het grote concert met Charly Luske en Erica Yong

Na maanden voorbereidingen, vele (extra) repetities van alle orkest-drum en koorleden is ieder muzikant het van de club het er over eens; het wordt een fantastisch feest met geweldige artiesten!

Afgelopen zondag hebben de muzikanten één van hun laatste repetities in de Gemini gehouden, Erica die een dijk van een (soul) stem heeft kwam alvast naar Ridderkerk om mee te repeteren, zij maakte er meteen een geweldige show van.

De voorzitter vertelde; ‘’alles komt op zo’n repetitiedag bijeen, de backing vocals van het koor Something Else o.l.v. Dirk Bouillon, de geweldige swingende noten van het orkest en het combo o.l.v. Jurgen Nab en wat kan die Erica zingen! Ze ging al heerlijk los en was zeer onder de indruk van de muzikale kwaliteiten van orkest en koor, dat wordt echt een feest met haar.

Natuurlijk moet er deze week nog wel even de puntjes op de i gezet worden, nog een aantal dingen voorbereiden en een feestje gevierd worden a.s. donderdag, maar wij hebben er erg veel zin in!’’

Zaterdagochtend wordt de Fakkel omgebouwd tot een geweldige concertzaal, alles is uit de kast getrokken, in de zaal wordt tapijt gelegd en er komt een groot podium te staan met licht, geluid en beamerschermen. ’s Middags is er met de alle muzikanten een generale repetitie zodat ’s avonds om 20.00 uur de show kan starten.

Kaartjes voor dit bijzondere concert zijn o.a. nog verkrijgbaar bij alle leden, Sand shop in de Ridderhof, Albert Heijn Dillenburgplein, Sanders in WC Bolnes, via de website van de vereniging (www.harmonieslikkerveer) of bij de kassa voorafgaand het concert bij de ingang van sporthal de Fakkel.