Ridderkerk in Beweging op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk is gestart met ‘Ridderkerk in Beweging’, een nieuwe serie filmpjes waarin presentatrice Sylvana Luijken de kijker de hand reikt om op een eenvoudige manier in beweging te komen en daardoor fitter en gezonder te worden. In elke aflevering van de serie wordt een oefening voorgedaan die makkelijk in de eigen omgeving nagedaan kan worden.

In de komende weken verschijnt elke week een nieuwe aflevering van ‘Ridderkerk in Beweging’, zodat de Ridderkerker aan het einde van de serie een flink aantal leuke en afwisselende oefeningen kan doen.

De tweede aflevering van ‘Ridderkerk in Beweging’ met de ’Dip’ wordt vanaf maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni 2017 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is dan te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.