Vertrek Hans Ipskamp

Het Bestuur van Leefbaar Ridderkerk heeft vandaag bekend gemaakt dat fractielid Hans Ipskamp zijn lidmaatschap van Leefbaar Ridderkerk met onmiddellijke ingang heeft opgezegd. Ipskamp was voorzitter van de Commissie Wonen en hield zich bezig met de portefeuille Financiën.

Na de verkiezingen van 2014 kwam Ipskamp voor de 2e keer namens Leefbaar Ridderkerk terecht in de gemeenteraad. Ook in de periode 2010-2014 maakte hij deel uit van de gemeenteraadsfractie.

“Het besluit van Ipskamp kwam voor ons onverwachts”, aldus partijvoorzitter Ben Neuschwander, die eerder vandaag dit nieuws bekend maakte. “We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan en respecteren het besluit van de heer Ipskamp”. Wie zijn taken gaat waarnemen binnen de fractie is nog niet bekend.

Leefbaar Ridderkerk werd na de Gemeenteraadsverkiezingen in 2014 de grootste partij (6 zetels) en vormt momenteel samen met de SGP, CDA en ChristenUnie een coalitie binnen de gemeenteraad van Ridderkerk

Bron: Leefbaar Ridderkerk